Usluge

Grafički Dizajn

Vizualna komunikacija je ono što nas prvo preporuči kod klijenta. Obezbedite sebi najbolje rešenje, dobra grafika je prvi sinonim za kvalitet.

Content

Content marketing je spoj copywritinga. dobre grafike i poznavanja marketinga. Ako taj parametar poznajemo dobro, možemo da dođemo do idealnog vizuala i teksta za vašu ciljnu grupu.

Google Marketing

Reklamiranje i pozicioniranje na prvoj stranici googl-a uz pomoć alata i našeg iskustva. Istraživanje ključnih reči u cilju poboljšanja pozicije sajta.

Konsalting

Zastupanjem pravih vrednosti, definicijom ciljeva, raspoloživost i dostupnost informacija nam daje sigurnost da uvek imamo pravo rešenje. 

Priprema reklamnog materijala

Reklamni materijal po jedinstvenom grafičkom rešenju koje se ističe od drugih. Napravite dobar reklamni materijal i obezbedite brendig, autentičnost i kreativnost

Fotografisanje

Prosečan klijent se 3 sekunde zadrži na fotografiji bilo kog sajta. Naučno je dokazano da su prve 3 sekunde presudne kod bilo koje odluke pri kupovini, saradnji ili bilo kog drugog poslovnog odnosa.

Copywriting

Copywriting pisanje tekstova za sajtove koji podrazumevaju i uključuju ubacivanje ključnih reči. Istraživanje tržišta i konkurenata u cilju boljeg rangiranja sajta. Ovaj vid opisa je jedan od najpopularnijih.

Veb Dizajn

Izrada sajtova po jedinstvenim i inovativnim temama. Sajt je vizit karta jedne kompanije i njena deskripcija na internetu, Budite jedinstveni u prezentaciji svog poslovanja

SEO optimizacija

Ključni faktor u svakom poslovanju na intenetu se svodi na SEO optimizaciju, građenje linkova i konstantni porast pretrage na internetu. Praćenje ažuriranja algloritama i novih trendova na pretraživačima je takođe sastavni deo SEO optimizacije.

Blog

Tekstualno rešenje koje optimizuje vaš sajt, opisuje vaš rad i ciljano deluje na vaše klijente. Ključna uloga bloga jeste optimizacija sajta i komunikacija sa klijentom na jedan informativni način.

Saveti

Za svako pitanje postoji pravi odgovor. Samo je prvo bitno definisti pravi cilj. Kada imamo definisani cilj, možemo krenuti ka pravcu ispunjenja.

Planiranje plasmana

Proučavanjem i analizom dolazimo do ključnih faktora koji garantuju bolji plasman. Ako istražimo ciljnu grupu i izvučemo analitiku, možemo da planiramo ostalo na lak način.

Marketing društvenih mreža

Društvene mreže su postale neiscrpan izvor mogućnosti i reklamiranja. Sa nama obezbedite reklamu na svim društvenim platformama i pratite konstantni rast. Od inovacija i praćenja statistike do inovativnih rešenja.

Izrada videa

Ono što nudi tekst kao opis Vaših ponuda ili usluga, to radi video kroz vizuelni efekat. Video se može koristiti u više namena. Kao reklama na socijalnim mrežama ili kao forma prezentacije.

Content Marketing

1 %
Prosek uspeha

Spoj  informacija sa primesom dobro upakovanog marketinga i plasman ka ciljnoj grupi. 

Kreativnost u kontent marketingu je neophodna a jedinstvenost u radu neizostavna. Zato se naš klijent razlikuje od drugih.