Izrada veb sajta

Mi smo tu, da vizije postanu stvarnost.

Nekada je veb dizajn bio fokusiran na dizajniranje veb stranica za računare; međutim, od sredine 2010. godine fokus je prebačen na dizajn za mobilne telefone. U tom trenutku mobilni i tablet uređaji postaju sve važniji.
 
Veb dizajner radi na izgledu i u nekim slučajevima, sadržaju veb stranice. Izgled se, na primer, odnosi na boje, font i slike koje se koriste.
 
Izgled se odnosi na to kako su informacije strukturirane i kategorisane. Dobar veb dizajn je jednostavan za upotrebu, estetski je ugodan i odgovara korisničkoj grupi i brendukompanije.
 
Mnoge veb stranice su dizajnirane sa fokusom na jednostavnost, tako da se ne pojavljuju nikakve strane informacije i funkcionalnosti koje mogu odvratiti pažnju ili zbuniti korisnike.
 
Budući da je kamen temeljac rezultata veb dizajnera veb lokacija koja osvaja i neguje poverenje ciljne publike, uklanjanje što većeg broja potencijalnih tačaka frustracije korisnika je presudno.
 
Dve od najčešćih metoda za dizajniranje veb sajta, koje dobro funkcionišu i na radnoj površini i na mobilnim uređajima su responsiv i prilagodljiv dizajn.
 
U responzivnom dizajnu, sadržaj se dinamički kreće u zavisnosti od veličine ekrana; u adaptivnom dizajnu, sadržaj veb stranice je fiksiran u veličinama izgleda koje odgovaraju uobičajenim veličinama ekrana. Očuvanje izgleda koji je što konzistentniji između uređaja je presudno za održavanje poverenja i angažovanja korisnika. Kako responzivni dizajn može predstavljati poteškoće u tom pogledu, dizajneri moraju biti oprezni u odricanju kontrole nad izgledom svog rada.
 

Iz tog razloga mi nudimo sve na jednom mestu od dizajna veb sajta, do SEO optimizacije i dobrog autntičnog teksta. Znamo koliko je važno imati sve na jednom mestu

  • Definišite svrhu i strategiju svoje veb lokacije
  • Istražite najnovije trendove veb dizajna
  • Izaberite svoju platformu
  • Izaberite temu i time krećemo u prilagođavanje
  • Odlučite o svom brendiranju
  • Dodajte i optimizujte svoj sadržaj
  • Objavite svoju veb stranicu
  • Analizirajte i poboljšajte
  • Ako ste zainteresovani možete pogledati naš cenovnik ili nam se obratiti da zajedno dođemo do idealnog rešenja za Vas.

Predstavite sebe u punom sjaju

Da bi prezentovali vaš rad i ideju, uvek trebate prvo predstaviti sebe. Digitalno poslovanje je doprinelo razvoju tržišta. Poslovanje danas podrazumeva više od 52% posla preko interneta.

kako povećati prodaju na sajtu